dijous, 2 de febrer del 2012

Espanyol - Mallorca


Aquest dissabte 14 de gener el Mallorca va disputar el partit contra l'Espanyol a Cornellà del Prat, Barcelona.
El conjunt mallorquinista va sofrir una derrota davant uns “periquitos” on varen aconseguir una victòria sense pràcticament fer res.

El partit va finalitzar amb un 1-0 a favor de l'equip local on va aconseguir aquest gol a una gran errada del porter Dudu Aouate, la jugava va ser a una jugada un contra un entre Cáceres i Vladimir Weiss on el jugador mallorquinista tenia tot el poder de la pilota però a la sortida de Dudu Aouate va xocar contra Cáceres i l'esfèric se li va escapar de les mans al porter mallorquinista i va acabar la pilota morta enmig de l'àrea de joc on Vladimir Weiss va aprofitar l'errada dels jugadors per ficar tranquil·lament a porteria buida.

Aquesta errada va ser la que va fer perdre el partit al conjunt mallorquinista, la primera part va finalitzar així ja es va veure un Mallorca molt fluix on únicament es defensava dels continus atacs de l'Espanyol sense pràcticament cap perill.

La segona part el Mallorca va començar amb dos canvis que varen ser n'Ogunjimi per en Pereira i en Pina per en Joao. Aquests dos canvis varen fer canviar radicalment la moral de l'equip i es va veure un Mallorca totalment canviat, tenia tot el temps l'esfèric els jugadors mallorquinistes i el partit eren continus atacs del conjunt vermelló on l'Espanyol únicament es defensava.
Tot pareixia anar be fins que l'arbitr va fer una descomunal errada, a un atac de l'Espanyol el porter del Mallorca Dudu Aouate va fer una esplèndida sortida i amb una segada li va prendre perfectament la pilota al jugador de l'Espanyol, però l'arbitr, Ignacio Iglesias Villanueva, es va inventar una agressió per part del porter mallorquinista i li va sentenciar la pena màxima deixant així el conjunt mallorquinista amb un jugador menys.

Després de aquesta autentica injustícia el Mallorca va seguir pressionant però entre el cansament i la indignació no va servir per ficar el gol de l'empat i d'aquesta manera es varen quedar 3 punts a Barcelona sense l'Espanyol pràcticament moure un dit. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada