dimecres, 22 de febrer del 2012

Mallorca - Betis


El passat 4 de febrer el Mallorca va disputar el seu partit davant el Betis. El Mallorca havia de jugar amb unes condicions on mai s'havia trobat, antes del partit el camp estava totalment cobert de neu i s'estava pensant anul·lar el partit però varen poder llevar la neu i el partit no es va anul·lar.

El Mallorca no estava molt acostumat a jugar a unes condicions així ja que es trobaven a una temperatura de casi 0ºC.

El partit va ser com s'esperava, Caparrós no volia ni pretenia anar a fer un joc elegant, anava a assegurar els 3 punts per allunyar-se d'un possible ensurt i ficar-se a la zona de descens.
Quant va començar el partit ningun dels dos conjunts tenia ocasions clares per ficar gol, el partit pràcticament estava mort, fins que una falta a favor del Mallorca pareixia que anava a canviar el partit, i efectivament, Gonzalo Castro que darrerament havia tornar a créixer però casi sense èxit es va disposar a xutar aquella falta pràcticament dedins l'àrea i col·locant-la perfectament l'esfèric va rebotar contra el pòster i entrà a la porteria sense que el porter del Betis pogués fer res.

Un gol que va donar els 3 punts que tant necessitava el Mallorca. La primera part va finalitzar pràcticament sense cap mes perill.

La segona part va començar i el Mallorca va aconseguir el que volia fer, matar el partit i que pràcticament no hi hagués cap perill, i així ho varen fer, cap dels dos equips va tenir ocasions clares, tot eres xuts sense cap intenció de ficar.

Els darrers moment hi va haver els típics moments per estar nerviós ja que el Betis va començar a atacar amb mes força però no varen aconseguir ficar el gol.

Una victòria tant important com merescuda per part del Mallorca.

Aquí podem veure el gol de Gonzalo Castro:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada